Verkstadslokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Produktionslokal att hyra i Norrtälje

1000 - 5746 m2 lager, produktion i Norrtälje att hyra

Nybyggd industrilokal med stor flexibilitet vad gäller nyttjandet och som lämpar sig för många verksamheter!

Fastigheten
Fastighetsbeteckning: Görla 9:5
Byggnaden är i nyproduktionskick och den byggdes gjuten platta i ett plan med höga krav på yteffektivitet och hållbarhet. Den blivande hyresgästen till denna lokal kommer i och med byggnadens cirka 114,6 meter X 51 meter och takhöjden om ca 12 meter att kunna stoltsera med att bedriva sin verksamhet i industriområdets största byggnad.

Cirka 10 minuter från Norrtälje centrum ligger det attraktiva industriområdet Görla Företagsby beläget och fastighet Görla 9:5. Denna nybyggda industribyggnad ligger i nära anslutning till avfart E18 och väg 276, och erbjuder därav ett strategiskt bra logistikläge. Med sin välplanerade och genomtänkta planlösning passar denna lokal utmärkt för många olika verksamheter och ändamål. Med de ca 12 meter i takhöjd och ytor på 5 746 kvm så passar lokalen särskilt väl för lager- logistik- och industriverksamheter.

Lokalens lågdel kan nyttjas både som kontor och för lättare produktion. Här finns Konferensrum, Omklädningsrum för herr- och dam, bastu, en mindre spa-avdelning samt förråd. Takhöjden i lågdelen är ca 3 meter. Dessa ytor kan självfallet anpassas efter just din unika verksamhets behov.
I den stora lagerytan finns en lastport i markplan på den vänstra sidan med måtten ca 3,5 * 3,5 meter. Det är möjligt att ta upp fler, både markportar längs kortsidan såväl som längs ena långsidan mot lastkajen. Lagerdelen har ett bra, flytspacklat golv som ska hålla för tung ind...