Verkstadslokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Produktionslokal att hyra i Sigtuna

597 m2 produktion, lager i Sigtuna att hyra

Modern Industri lokal med fantastiska utställningsytor

Modern Industri lokal med fantastiska utställningsytor

Lättillgängligt (tack vare 3 portar)

Beskrivning

En rymlig lokal som kan vara utmärkt att använda som schowroom, butik eller lager, ej fordonsrelaterad verksamhet. Lokalen är hela 597 kvm. Två portar (framsida och baksida) är perfekta för godsmottagning. En extra port (bredvid huvudingång) är direkt ansluten till exponerat utställningsyta. Vänster om huvudingång finns kundmottagning/lounge, och vidare pentry/paus utrymme. Det ljusa golvet och mörkare taket, ger fin bakgrund till röda detaljer, som tillsammans med bra belysningen skapar modernt avtryck. I lokalen finns en toalett och ett duschutrymme. Det finns goda möjligheter för exponering mot gatan. Parkering finns att hyra precis utanför lokalen. Välkomna att kontakta oss för visning!

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten, som ligger endast någon minut från E4-avfarten Arlandastad/Märsta. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city. Buss 571 går mellan Märsta Centrum och Arlanda, med hållplats omedelbart utanför fastigheten. Under morgnar och eftermiddagar har bussen god turtäthet, med fyra avgångar/timme, och resan till Märsta station tar bara fem minuter. Från Märsta station går pendeltågen via bl.a. Rosersberg och Upplands Väsby mot Stockholms central och vidare söderut mot Södertälje. Till Stockholm tar...