Verkstadslokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Produktionslokal att hyra i Uppsala

1000 m2 butik, produktion i Uppsala att hyra

Bilhal 1000 kvm med lager och verkstad

Lokalen är även lämpad för produktion, handel, verkstad och lager med industriport höjd 4,5 m. Öppen och pelarfri planlösning med plats för kontorsrum, omklädningsrum med dusch samt wc, personalpentry, med mera. 25 p-platser samt tillgång till lastkaj.
Lokalen omfattas av totalt ett plan: markplan med kontor, som även kan användas som butik och/eller servicemottagning. Byggnaden uppfördes 2018 och är genomgående modern och fräsch. Inredningen består av gråtonat golv, väggar och tak är ljusa och kompletteras av stora fönster, vilket ger generöst ljusinsläpp i lokalen.
[xxxxx] är ett attraktivt område i direkt anslutning till E4:an. Verksamheter som är representerade i området är bland annat olika bilrelaterade verksamheter (försäljning, drivmedel och verkstäder), hantverks- och byggrelaterade firmor samt logistikföretag.
Hyra fastställs i samråd med hyresvärden.