Verkstadslokaler i Essunga

Se lediga verkstadslokaler i Essunga nedan. Om du är intresserad av en verkstadslokal på listan nedan, tryck då på rubriken för att komma vidare. Lycka till i jakten på dina nya verkstadslokaler! Mer info om lediga verkstadslokaler i Essunga.

Verkstadslokaler.se är Sveriges stora portal och sökmotor för lediga verkstadslokaler. Vi samlar nästan alla lediga verkstadslokaler, så du endast behöver kolla på ett ställe när du söker verkstadslokal. Använd sökfunktionen nedan för att specificera din sökning efter verkstadslokaler. Har du en ledig verkstadslokal som vi ska annonsera, kontakta oss då på 08-446 887 40 eller på vip@verksamhetslokaler.se.Verkstadslokaler.se är Sveriges stora portal och sökmotor för lediga verkstadslokaler. Vi samlar nästan alla lediga verkstadslokaler, så du endast behöver kolla på ett ställe när du söker verkstadslokal. Använd sökfunktionen nedan för att specificera din sökning efter verkstadslokaler. Har du en ledig verkstadslokal som vi ska annonsera, kontakta oss då på 08-446 887 40 eller på vip@verksamhetslokaler.se.Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
Det finns tyvärr inte några helt precisa matchningar för din sökning. Vår sökrobot föreslår dock att du tittar närmre på nedanstående lokaler som påminner om din sökning, även om de inte passar perfekt till dina kriterier. Kom ihåg att du alltid kan använda sökfiltret för att precisera din sökning.

Statistik över utvecklingen av lediga industrilokaler i Essunga under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga industrilokaler i Essunga under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga industrilokaler i Essunga på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya industrilokaler i Essunga som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal industrilokaler i Essunga som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga industrilokaler i Essunga över tid, samlad statistik över nya industrilokaler i Essunga över tid, samlad statistik över uthyrda industrilokaler i Essunga över tid,samlad statistik över alla lediga industrifastigheter till salu i Essunga över tid, samlad statistik över nya industrilokaler till salu i Essunga över tid, samlad statistik över sålda industrifastigheter i Essunga över tid.

Datum Alla lediga industrilokaler Nya lediga industrilokaler Uthyrda eller sålda industrilokaler
17. juli 2024 2 1 0
16. juli 2024 1 0 0
15. juli 2024 1 0 0
14. juli 2024 1 0 0
13. juli 2024 1 0 0
12. juli 2024 1 1 1
11. juli 2024 1 0 0

Statistik över lediga industrilokaler i Essunga

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga industrilokaler i Essunga under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga industrilokaler i Essunga över tid, samlad statistik över nya industrilokaler i Essunga över tid, samlad statistik över uthyrda industrilokaler i Essunga över tid, samlad statistik över alla lediga industrifastigheter till salu i Essunga över tid, samlad statistik över nya industrilokaler till salu i Essunga över tid, samlad statistik över sålda industrifastigheter i Essunga över tid.

Industrilokaler
Antal lediga lokaler 2
Antal nya lokaler sedan igår 1
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 990
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 339
Högsta m2-pris 339,51
Lägsta m2-pris 339,51

Hitta en ledig verkstadslokal i Essunga

När du söker efter en verkstadslokal i Essunga är det viktigt att du får en överblick över hela marknaden för lediga verkstadslokaler. Vi ger dig denna samlade överblick över nästintill alla verkstadslokaler på marknaden, och gör det enkelt för dig att hitta en verkstadslokal i Essunga som passar dina önskemål och behov gällande storlek, planlösning, läge osv.

Om du behöver hjälp i din sökning, kontakta oss då via denna sida.

Få en överblick över lediga verkstadslokaler i Essunga

När du söker efter en verkstadslokal i Essunga är det viktigt att du får en överblick över hela marknaden för lediga verkstadslokaler. Vi ger dig denna samlade överblick, och gör det enkelt för dig att hitta en verkstadslokal som passar dina önskemål och behov gällande storlek, pris, läge osv. Välj dina kriterier i sökfunktionen ovan för att hitta lediga verkstadslokaler i Essunga som passar dig.