Verkstadslokaler i Göteborg Västra

Se lediga verkstadslokaler i Göteborg Västra nedan. Om du är intresserad av en verkstadslokal på listan nedan, tryck då på rubriken för att komma vidare. Lycka till i jakten på dina nya verkstadslokaler! Mer info om lediga verkstadslokaler i Göteborg Västra.

Verkstadslokaler.se är Sveriges stora portal och sökmotor för lediga verkstadslokaler. Vi samlar nästan alla lediga verkstadslokaler, så du endast behöver kolla på ett ställe när du söker verkstadslokal. Använd sökfunktionen nedan för att specificera din sökning efter verkstadslokaler. Har du en ledig verkstadslokal som vi ska annonsera, kontakta oss då på 08-446 887 40 eller på vip@verksamhetslokaler.se.Verkstadslokaler.se är Sveriges stora portal och sökmotor för lediga verkstadslokaler. Vi samlar nästan alla lediga verkstadslokaler, så du endast behöver kolla på ett ställe när du söker verkstadslokal. Använd sökfunktionen nedan för att specificera din sökning efter verkstadslokaler. Har du en ledig verkstadslokal som vi ska annonsera, kontakta oss då på 08-446 887 40 eller på vip@verksamhetslokaler.se.Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
40 verkstadslokaler
1 2 3

Statistik över utvecklingen av lediga industrilokaler i Göteborg Västra under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga industrilokaler i Göteborg Västra under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga industrilokaler i Göteborg Västra på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya industrilokaler i Göteborg Västra som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal industrilokaler i Göteborg Västra som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga industrilokaler i Göteborg Västra över tid, samlad statistik över nya industrilokaler i Göteborg Västra över tid, samlad statistik över uthyrda industrilokaler i Göteborg Västra över tid,samlad statistik över alla lediga industrifastigheter till salu i Göteborg Västra över tid, samlad statistik över nya industrilokaler till salu i Göteborg Västra över tid, samlad statistik över sålda industrifastigheter i Göteborg Västra över tid.

Datum Alla lediga industrilokaler Nya lediga industrilokaler Uthyrda eller sålda industrilokaler
18. juni 2024 1 0 0
17. juni 2024 1 0 0
16. juni 2024 1 0 0
15. juni 2024 1 0 0

Statistik över lediga industrilokaler i Göteborg Västra

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga industrilokaler i Göteborg Västra under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga industrilokaler i Göteborg Västra över tid, samlad statistik över nya industrilokaler i Göteborg Västra över tid, samlad statistik över uthyrda industrilokaler i Göteborg Västra över tid, samlad statistik över alla lediga industrifastigheter till salu i Göteborg Västra över tid, samlad statistik över nya industrilokaler till salu i Göteborg Västra över tid, samlad statistik över sålda industrifastigheter i Göteborg Västra över tid.

Industrilokaler
Antal lediga lokaler 40
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 45 494
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 546
Högsta m2-pris 850
Lägsta m2-pris 90

Hitta en ledig verkstadslokal i Göteborg Västra

När du söker efter en verkstadslokal i Göteborg Västra är det viktigt att du får en överblick över hela marknaden för lediga verkstadslokaler. Vi ger dig denna samlade överblick över nästintill alla verkstadslokaler på marknaden, och gör det enkelt för dig att hitta en verkstadslokal i Göteborg Västra som passar dina önskemål och behov gällande storlek, planlösning, läge osv.

Om du behöver hjälp i din sökning, kontakta oss då via denna sida.

Få en överblick över lediga verkstadslokaler i Göteborg Västra

När du söker efter en verkstadslokal i Göteborg Västra är det viktigt att du får en överblick över hela marknaden för lediga verkstadslokaler. Vi ger dig denna samlade överblick, och gör det enkelt för dig att hitta en verkstadslokal som passar dina önskemål och behov gällande storlek, pris, läge osv. Välj dina kriterier i sökfunktionen ovan för att hitta lediga verkstadslokaler i Göteborg Västra som passar dig.